Termeni si Conditii

1. Conditii generale

Acesta nu este un magazin on-line. Pentru comenzi va rugam sa ne vizitati la adresa sediului mentionata la sectiunea comenzi sau sa ne contactati telefonic sau pe e-mail .

Pentru cotatii sau comenzi va rugam sa specificati urmatoarele :

- sigla / macheta modului de personalizare al panglicii in format Corel Draw ( versiune 11 ) preferabil , sau format AI ( Adobe Ilustrator )

- tipul , latimea si culoarea  benzii

- culorile de personalizare ( cod Pantone ) - in cazul personalizarii hot stamp, datorita numarului limitat de culori de folii, culoarea ( culorile ) vor fi alese de comun acord .

Panglicile personalizate pot fi livrate in rola sau taiate( la cald ) la dimensiunile dorite

In cazul lanyardurilor, va rugam specificati accesoriile pe care le doriti .

2. Confidentialitate

Respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor. Informatiile din formularul de comanda / contact sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilo, livrarea produseloranuntarea promotiilor, si in nici un caz nu vor fi furnizate unor terti.

In cazul pierderii de informatii cauzate de " bug-uri" sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit situl " panglici-personalizate.ro ", societatea noastra nu isi asuma nici o responsabilitate.

3. Frauda

Orice incercare de a accesa datele perosnale ale altui utilizator sau de a modifica continutui ste-ului " panglici-personalizate.ro " sau de afectare a performantelor serverului pe care ruleaza site-ul " panglici-personalizate.ro " , va fi considerat o tentativa de frauda, si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

 

 


SEO si Web Design Bucuresti Hit Counters
HTML Counter